Vakantiehuis Casa Launa in Pitres

Het huis "Launa" is gelegen in het rustige dorpje Pitres, op een steenworp afstand van het Nationaal Park Sierra Nevada, op ca 75 km van Granada en 45 km van de Mediterraanse kust.

Pitres ook wel La Taha genoemd is een prima uitgangspunt voor verschillende wandelingen, naar de gehuchten Ferreirola, Atalbeitar, Mecina en Fondales, maar ook voor wandelingen naar de toppen van de Sierra Nevada, de Mulhacen 3482m en de Veleta 3362 m. Het is de ideale plek om uit te rusten, maar ook om de Alpujarras goed te leren kennen.

Casa Launa is gelegen in een nieuw wijkje van Pitres. Vanuit het huis, het tuintje en het terras heeft u uitzicht op het dorp en de omringende bergen en het iets lager gelegen sportveld.

Casa Launa is gelegen op de begane grond van een drie verdiepingen huis en beschikt over een grote woon-eetkamer met een open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Er is open haard in de woonkamer, verrijdbare gaskachels en electrische radiatoren gaskachels voor de wintermaanden. Er is plaats voor maximaal 6 personen.

Voor het huis is een terras dat zomers overdekt wordt door een druivenrank en een tuintje op het zuid-oosten, waar het heerlijk ontbijten is.